Deze actieve pizzaworkshop wordt georganiseerd voor allerlei verenigingen, organisaties, teambuildings, communies, verjaardagen en bedrijfsevenementen.
Een leuke en ideale groepsactiviteit maar toch ontspannend met tijd voor een leuke babbel terwijl we genieten van de workshop, een lekkere diversiteit van pizza’s met een glaasje wijn ( inbegrepen in de workshop ).
Tijdens deze 3u durende workshop leer je de basis over Pizza bereiden :
- Ingrediënten voor het deeg ( bloem – gist – zout – water & de verhoudingen ).
- Het kneden, opbollen & rijzen.
- Het stretchen & het uitrollen van het deeg.
- Welke toppings zoals sauzen, vleeswaren en kazen je kan gebruiken .
- Het bakken van de pizza’s.
- Al deze pizza’s kun je ook bakken in een huishoudoven.
Na de nodige uitleg van de lesgeefster gaat iedere deelnemer aan de slag en maakt zijn eigen deegbol.
- Alle ingrediënten mengen en kneden tot een soepele deegbol.
- De houtoven wordt aangestoken met uitleg over de werking en ook hoe je in een gewone huishoudoven een goeie pizza kan bakken.
- De toppings worden voorbereid en we zorgen voor verschillende soorten pizza’s.
- De pizza deegbol wordt open gerold en belegd met de nodige toppings.
- Alle gemaakte pizza’s worden ter plaatse afgebakken in de houtoven.
- We delen samen aan tafel met een glaasje wijn zodat iedereen kan genieten van elkaars bakkunsten. Restjes mogen mee naar huis.
Duur: 3u
Prijs: 26€pp
Aantal deelnemers: min 10 en max 16
Regio: Provincie West-Vlaanderen, Regio Oostende, Regio Midwest, Regio Westhoek, Regio Zuid-West-Vlaanderen, Regio Brugge
Contactgegevens: zie link in bijlage (na inloggen)