Smeuïg van binnen, knapperig van buiten. Ovenschotels zijn het ultieme comfort food op een koude dag.
Veerle kiest voor trendy ovenschotels die in een handomdraai klaargemaakt worden met weinig verschillende ingrediënten.
Het is het gerecht bij uitstek om op voorhand klaar te maken. Maar zeker ook een leuke bezigheid met kinderen tijdens de vakantie.
Op het menu staat o.m.:
- Griekse ovenschotel met gehakt en aubergine
- Pizza van Turks brood met runderreepjes en frisse salade
- One-pot penne met spinazie, artisjokharten en gegrilde kip
- Perenpannenkoek op bakplaat
Duur workshop: 3 uur
Aantal deelnemers: max. 16
Prijs workshop: vrijwilligersvergoeding + vervoerskosten
Regio: Oost- en West- Vlaanderen
Extra info over benodigd materiaal/ingrediënten:afspraken indien problemen voor materiaal of ingrediënten kunnen altijd via mail of telefoon gemaakt worden
Contactgegevens: Veerle Cannie
Zie link in bijlage