Vis is gezond, daar is het iedereen over eens. Regelmatig vis op het menu zetten wordt ook aangeraden. Bovendien kan je met vis eindeloos variëren.
En er niet alleen keuze uit talloze soorten: zalm, pladijs, heilbot, wijting, schelvis, kabeljauw, koolvis, roodbaars. Maar vis kan op vele manieren bereid worden: gebakken, gepocheerd, in de wok, …
Wil je ook graag een trendy, en een snelklaar vismenu maken, dan is deze workshop beslist iets voor jou.
Op het menu staat:
- Perenpunch
- Een hapje met ansjovisstokjes
- Aardappelsoep met broccoli en mascarpone en een broodje met gorgonzola
- Lasagne met prei en 2 soorten zalm
- Yoghurtijs met bos- of andere bessen
Duur workshop: 3 uur
Aantal deelnemers: max. 16
Prijs workshop: vrijwilligersvergoeding + vervoerskosten
Regio: Oost- en West- Vlaanderen
Extra info over benodigd materiaal/ingrediënten: afspraken indien problemen voor materiaal of ingrediënten kunnen altijd via mail of telefoon gemaakt worden
Contactgegevens: Veerle Cannie
Zie "Overzicht workshopsbegeleiders 2024" te vinden op de Femma website na inloggen / voor vrijwilligers / praktisch / activiteiten vanaf 2024
of via de link in bijlage