wo
30 apr '25

Koken met restjes i.s.m. MIWA

Culinair
Belanden er bij jou geregeld etensresten in de vuilnisbak? Jammer, het heeft impact op het milieu én op je portemonnee. Restjes kun je vermijden door te letten op de hoeveelheden die je maakt. Heb je toch te veel gekookt, bewaar het voedsel in de koelkast of diepvriezer en plan elke week een restjesdag. Bovendien kan je nog lekker koken met restjes. Wil je graag weten hoe je minder eten weggooit en toch lekker kookt? We delen graag ideeën en recepten om met restjes nieuwe gerechten te maken. Je krijgt tijdens deze workshop ideeën, tips en tricks om slim te bewaren en te koken met restjes. Voedsel is goud, verspillen is fout. Maximum 30 personen. Voorrang voor leden van Femma.
Kookworkshop: koken met restjes i.s.m. MIWA gegeven door Veerle Maes Belanden er bij jou geregeld etensresten in de vuilnisbak? Jammer, het heeft impact op het milieu én op je portemonnee. Restjes kun je vermijden door te letten op de hoeveelheden die je maakt. Heb je toch te veel gekookt, bewaar het voedsel in de koelkast of diepvriezer en plan elke week een restjesdag. Bovendien kan je nog lekker koken met restjes. Wil je graag weten hoe je minder eten weggooit en toch lekker kookt? We delen graag ideeën en recepten om met restjes nieuwe gerechten te maken. Je krijgt tijdens deze workshop ideeën, tips en tricks om slim te bewaren en te koken met restjes. Voedsel is goud, verspillen is fout. Maximum 30 personen. Voorrang voor leden van Femma.
   

Sessies en info

woensdag 30 april 19:00 - 22:00
Koken met restjes i.s.m. MIWA
Belanden er bij jou geregeld etensresten in de vuilnisbak? Jammer, het heeft impact op het milieu én op je portemonnee. Restjes kun je vermijden door te letten op de hoeveelheden die je maakt. Heb je toch te veel gekookt, bewaar het voedsel in de koelkast of diepvriezer en plan elke week een restjesdag. Bovendien kan je nog lekker koken met restjes. Wil je graag weten hoe je minder eten weggooit en toch lekker kookt? We delen graag ideeën en recepten om met restjes nieuwe gerechten te maken. Je krijgt tijdens deze workshop ideeën, tips en tricks om slim te bewaren en te koken met restjes. Voedsel is goud, verspillen is fout. Max. 30 personen. Voorrang Femma leden
Groep: Femma Stekene
  • OC Boudelo

Inschrijvingen

Voorrang voor leden (max. 30 personen)