Van vergeten broodkorst tot heerlijk hap

femmamaakthet - 12/08/2020

 

In 1-2-3 maak je een heerlijk hapje bij een dipsausje of slaatje.

Wat heb je nodig?

  • Olijfolie 
  • Zout  & peper
  • Teentje knoflook
  • Bieslook (de gewone of de Chinese citroen variant)
  • Currypoeder
  • Peterselie
  • Cayennepeper
  • Chillipoeder
  • Brood

Onze serveertip

Heerlijk als hapje bij een slaatje geitenkaas of met een topping van Humus of guacamole.
Eventueel kan je ook wat tomaten in fijne blokjes snijden en mengen met wat fijngesnipperde rode ui, sjalot en olijfolie.

Alternatief in de oven

Meng de broodkorsten in een kom. Voeg wat olijfolie en fijn geperste knoflook aan toe. Zorg dat het brood goed de olie heeft opgenomen. Verdeel daarna de stukken op een bakplaat. Bak ze in 30-40min goudbruin op 170°. Smullen maar.

 

 

Dit vind je misschien ook boeiend